Creatieve communicatie met de achterban

Veel ondernemingsraden vinden het contact met de achterban, de collega’s, erg belangrijk. Maar veel ondernemingsraden lopen vast bij de uitvoering, er is geen plan en geen ervaring met hoe je dit op een makkelijke manier kunt vormgeven.

Vind jij communicatie en de vormgeving hiervan leuk? En ga jij als OR lid of ambtelijk secretaris de communicatie vanuit de ondernemingsraad oppakken? Ben je creatief of heb je hier juist nog wat hulp bij nodig?

Dan is deze training voor jou gemaakt!

In deze training gaan we eerst kijken naar wat belangrijk is bij communicatie, hoe spreek je de meeste collega’s aan. Je bepaalt wat je wilt communiceren, daarna in welke vorm je dit wilt gieten en hoe je hier een jaarplanning van maakt.

Tot slot leer je in de workshop Canva hoe je de communicatie op een hele simpele en creatieve manier vorm kunt geven in dit programma en ga je ook zelf aan de slag met de door jou gekozen communicatievorm.

Aan het eind van de dag heb je dan de jaarplanning voor in jullie communicatieplan en heb je het resultaat van jouw werk (nieuwsbrief/jaarverslag/jaarplan/poster/flyer/ /presentatie/kaartje/mailbanner/etc.).

Na deze training:

  1. Heb je bepaald wat je wilt communiceren
  2. In welke vorm
  3. Kun je mooie creatieve ontwerpen maken Canva
  4. Heb je een jaarplanning
  5. En een eindproduct dat je kunt voorleggen aan jullie OR

Datum + Tijd: 16 mei 2024 en 3 juni 2024 (9:30-16:00)

Locatie: online

Investering: €449 (excl. btw) per persoon, vanaf 3e persoon uit dezelfde organisatie €349 (excl. btw)