Masterclass ‘in 7 stappen meer overzicht & focus in de OR’

Masterclass ‘in 7 stappen meer overzicht & focus in de OR’

Kies als OR je eigen route!

Je vindt het OR werk super interessant en hebt leuke OR collega’s maar je mist overzicht van waar jullie mee bezig zijn en naar toe werken en ook focus op wat belangrijk is, ontbreekt.

Welke richting ga je op met de OR? Soms lijkt het een sneltrein waarin je bent ingestapt waarvan je niet weet wat de eindbestemming is. De trein dendert maar door en onderweg ‘stappen’ er steeds nieuwe onderwerpen in. En de bestuurder/directie zit voorin de trein en pakt de rol van machinist , die alles onder controle heeft en ook bepaald welk spoor er gevolgd wordt.

Herken je dit? Dan is het tijd om aan de noodrem te trekken, stil te staan en te zorgen voor overzicht en focus door een eigen route voor de OR uit te stippelen.

Wil je hier meer over weten?

Meld je dan aan voor deze gratis masterclass. Ik neem je in de 7 stappen mee naar meer verzicht en focus voor jullie OR zodat jullie OR zijn eigen route kan kiezen.  

In deze masterclass:

  • Waarom overzicht en focus belangrijk zijn
  • Wat de 7 stappen zijn
  • Hoe pak je dit aan
  • Wat levert het op

Datum: nog onbekend, geef via onderstaande knop aan dat je interesse hebt en je wordt op de hoogte gehouden van de volgende masterclass.