Jaarplan OR (leer hoe jij de OR begeleidt in dit proces)

Kan jullie OR ook meer overzicht en focus gebruiken? Dan is het werken met een jaarplan een goed idee!

Als ambtelijk secretaris of lid van het dagelijks bestuur kun jij dit proces goed begeleiden en het werken met een jaarplan tot een groot succes maken.

Het opstellen van een jaarplan voor de OR doe je met alle OR leden gezamenlijk. Jullie bepalen samen waar jullie voor staan als OR, op welke onderwerpen de OR wil focussen, welke onderwerpen er komend jaar op de agenda staan en hoe de OR de scholing vorm gaat geven. Het jaarplan kan gebruikt worden in de communicatie met de achterban en met de bestuurder/ondernemer. Ook geeft het meer onderhandelingsruimte om voldoende faciliteiten te krijgen voor het OR werk.

In deze training ontdek je welke onderwerpen in het jaarplan voorkomen en je leert verschillende leuke werkvormen om deze onderwerken verder vorm te geven met jouw OR.

Ook krijg je in deze training verschillende handige formats waarmee het maken van een planning en het opstellen van het jaarplan erg eenvoudig wordt. Ook krijg je leuke tips hoe je het jaarplan op een originele wijze kunt presenteren.

Na deze training kun jij samen met jouw OR het jaarplan inhoud en vorm geven! 

Duur training: 1 dag (9:30-16:00)

Data: 11 oktober en 22 november 2022

Locatie: online

Investering: €425 (excl. btw), vanaf 3e persoon uit dezelfde organisatie €325 (excl. btw)

Inschrijven kan via deze link.